Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Португалія Німеччина / Yvnztl1cqdqufm / Португалія та німеччина провели гру 19 червня 2021.

Португалія Німеччина / Yvnztl1cqdqufm / Португалія та німеччина провели гру 19 червня 2021.. У другому таймі у ворота португалії поцілили робін госенс та кай хаверц. Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, бернарду сілва, данилу, бруну фернандеш, карвалью, діогу жота, роналду. Гра португалії з німеччиною відбулася у мюнхені. Нойєр, гінтер, рюдігер, хуммельс (джан 62), кімміх, кроос, гюндоган (зюле 73). Португалія зіграє з німеччиною в рамках другого туру.

Гра португалії з німеччиною відбулася у мюнхені. Сьогодні другий тур відбувається у так званій групі смерті. Німеччина перемогла португалію, набрала 3 очка та вийшла на друге місце у групі f. Кімміх з правого флангу виконував подачу на визначилися стартові склади команд. Дивіться відео голів на football24.ua.

G6ikac5otaxqrm
G6ikac5otaxqrm from sport.24tv.ua
Кріштіану роналду знову забив, але це не допомогло його команді, яка пропустила чотири мʼячі від. Португалія зіграє з німеччиною в рамках другого туру. Німеччина активніше розпочала матч, проте першим вдалося забити португальцям. Португалія і німеччина влаштували перестрілку з двома автоголами. Порівнюйте сотні цін на авіаквитки від найбільших авіакомпаній і туристичних агенцій. Португальці також мають 3 пункти та йдуть третіми. Сьогодні другий тур відбувається у так званій групі смерті. Руй патрісіу, семеду, рубен діаш, пепе, геррейрк, данілу перейра, вільям.

Дивіться відео голів на football24.ua.

Перемогу німцям принесли голи кая хаверца і робіна госенса. Кімміх з правого флангу виконував подачу на визначилися стартові склади команд. Порівнюйте сотні цін на авіаквитки від найбільших авіакомпаній і туристичних агенцій. Гра португалії з німеччиною відбулася у мюнхені. Німеччина набрала три очки © uefa.com. У другому таймі у ворота португалії поцілили робін госенс та кай хаверц. Португальці також мають 3 пункти та йдуть третіми. Дивіться відео голів на football24.ua. Німеччина і португалія ділять друге і третє місце в групі f, у команд по три очки. Руй патрісіу, семеду, рубен діаш, пепе, геррейрк, данілу перейра, вільям. Нойєр, гінтер, рюдігер, хуммельс (джан 62), кімміх, кроос, гюндоган (зюле 73). Німецька збірна здобула першу перемогу на турнірі. Німеччина перемогла португалію, набрала 3 очка та вийшла на друге місце у групі f.

Сьогодні другий тур відбувається у так званій групі смерті. Португальці також мають 3 пункти та йдуть третіми. Німеччина активніше розпочала матч, проте першим вдалося забити португальцям. Німецька збірна здобула першу перемогу на турнірі. Португалія зіграє з німеччиною в рамках другого туру.

Bf59hnvqqt Tfm
Bf59hnvqqt Tfm from football24.ua
Порівнюйте сотні цін на авіаквитки від найбільших авіакомпаній і туристичних агенцій. Сьогодні другий тур відбувається у так званій групі смерті. Кімміх з правого флангу виконував подачу на визначилися стартові склади команд. Португалія і німеччина влаштували перестрілку з двома автоголами. Німецька збірна здобула першу перемогу на турнірі. Перемогу німцям принесли голи кая хаверца і робіна госенса. Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, бернарду сілва, данилу, бруну фернандеш, карвалью, діогу жота, роналду. Руй патрісіу, семеду, рубен діаш, пепе, геррейрк, данілу перейра, вільям.

Португалія зіграє з німеччиною в рамках другого туру.

Португалія та німеччина провели гру 19 червня 2021. Дивіться відео голів на football24.ua. Португалія і німеччина влаштували перестрілку з двома автоголами. Німецька збірна здобула першу перемогу на турнірі. Німеччина перемогла португалію, набрала 3 очка та вийшла на друге місце у групі f. Гра португалії з німеччиною відбулася у мюнхені. Порівнюйте сотні цін на авіаквитки від найбільших авіакомпаній і туристичних агенцій. Перемогу німцям принесли голи кая хаверца і робіна госенса. Кімміх з правого флангу виконував подачу на визначилися стартові склади команд. Кріштіану роналду знову забив, але це не допомогло його команді, яка пропустила чотири мʼячі від. Німеччина і португалія ділять друге і третє місце в групі f, у команд по три очки. Руй патрісіу, семеду, рубен діаш, пепе, геррейрк, данілу перейра, вільям. Нойєр, гінтер, рюдігер, хуммельс (джан 62), кімміх, кроос, гюндоган (зюле 73).

Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, бернарду сілва, данилу, бруну фернандеш, карвалью, діогу жота, роналду. Кімміх з правого флангу виконував подачу на визначилися стартові склади команд. Німеччина і португалія ділять друге і третє місце в групі f, у команд по три очки. Португалія зіграє з німеччиною в рамках другого туру. Порівнюйте сотні цін на авіаквитки від найбільших авіакомпаній і туристичних агенцій.

03xjctno87gbcm
03xjctno87gbcm from football24.ua
Німеччина набрала три очки © uefa.com. Порівнюйте сотні цін на авіаквитки від найбільших авіакомпаній і туристичних агенцій. Кімміх з правого флангу виконував подачу на визначилися стартові склади команд. Кріштіану роналду знову забив, але це не допомогло його команді, яка пропустила чотири мʼячі від. Португалія та німеччина провели гру 19 червня 2021. Німеччина активніше розпочала матч, проте першим вдалося забити португальцям. У заключному турі португальці зустрінуться з францією, а німеччина зіграє з угорщиною. Португальці також мають 3 пункти та йдуть третіми.

Гра португалії з німеччиною відбулася у мюнхені.

Порівнюйте сотні цін на авіаквитки від найбільших авіакомпаній і туристичних агенцій. Німеччина активніше розпочала матч, проте першим вдалося забити португальцям. Сьогодні другий тур відбувається у так званій групі смерті. Кріштіану роналду знову забив, але це не допомогло його команді, яка пропустила чотири мʼячі від. У заключному турі португальці зустрінуться з францією, а німеччина зіграє з угорщиною. Руй патрісіу, семеду, рубен діаш, пепе, геррейрк, данілу перейра, вільям. Португалія і німеччина влаштували перестрілку з двома автоголами. Нойєр, гінтер, рюдігер, хуммельс (джан 62), кімміх, кроос, гюндоган (зюле 73). Дивіться відео голів на football24.ua. Португалія та німеччина провели гру 19 червня 2021. Німеччина і португалія ділять друге і третє місце в групі f, у команд по три очки. Португальці також мають 3 пункти та йдуть третіми. Німеччина перемогла португалію, набрала 3 очка та вийшла на друге місце у групі f.